Testimoniale

Oameni pasionați de tot ce ține de home deco, oameni inspirați și implicați; o echipă cu o dinamică extraordinară.

Ștefan C. — Avocat

Mă bucur că v-am întâlnit și că am colaborat atât de bine! M-ați ascultat și nu ați neglijat propunerile mele. În sfârșit casa mea arată a acasă și nu a depozit.

Mădălina P. — Inginer

Real suport din partea tinerei echipe. Ne-au ajutat să găsim soluții estetice și funcționale, nu au făcut doar consiliere în alegerea stilului sau îmbinarea culorilor. Am încheiat un proiect de succes, au ținut cont de preferințele noastre și au îmbinat în mod armonios elementele de design cu cele practice.

Ștefan B. — Inginer

Mulțumiri echipei pentru profesionalism și pentru ajutorul oferit în fiecare etapă din amenajarea apartamentului. Dorințele mi-au fost ascultate, iar fetele au venit cu sfaturi utile și idei interesante pentru eficientizarea spațiului la maxim.

Maria I. — Economist

ANDREEA CĂTĂLINA PAVEL

ARHITECT ȘI DESIGNER DE INTERIORAbsolventă a Universităţii de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu” din Bucureşti, Andreea a desfășurat activități profesionale în domeniul arhitecturii, atât la nivel national (i.e. Visio Construction), cât și la nivel internațional ( i.e. Rosa Cervera Arquitectos, Spania).

A lucrat ca membru al unor echipe de resturare a patrimoniului construit din Romania, dintre care amintim proiectele finanțate de Fundația Printul de Wales sau Transylvania Trust Bontida Castle.

Este pasionată de design-ul de interior, îi place să jongleze cu formele și cu culorile, transformând spațiile fără viață în “acasă” pentru clienții săi.

Avatar