Golden Chic

Acasa > Design Interior > Golden ChicInfo


PROIECT: Casă P+1

LOCAȚIE: Dobroești, Ilfov

SUPRAFAȚĂ AMENAJATĂ: Parter 49 mp, Etaj 55.4 mp

STATUS: Lucrările au inceput în august

STADIUL IN CARE A FOST PRELUAT: Casă nouă, fără finisaje

Plan


Card Front Card Back


Ioana și soțul ei, Cristi, și-au dorit un proiect aparte: o casă elegantă, rafinată, primitoare, liniștită și bine organizată.

Golden Chic

În zona de dining am vrut sa diminuăm efectul de claustrofobie creat de înălțimea mică a camerei prin amplasarea unei oglinzi pe tavan, deasupra mesei. Aceasta a avut ca rol dublarea spațiului, aducând în același timp o notă de rafinament.

Golden Chic

Cele 3 oglinzi fumurii aflate pe peretele opus geamului, au fost propuse pentru a compensa existența unei singure surse de lumină naturalâ.

Golden Chic

Golden Chic

Golden Chic

Zona de relaxare se află în proximitatea bucătăriei. Drept urmare, am transformat-o într-un loc în care cei doi să iși poată bea împreună cafeaua dimineața pe banchetuța poziționată în dreptul geamurilor. În același timp, poate fi un spațiu în care să citească, sau să invite musafirii în cazul unei vizite scurte.

Golden Chic

Golden Chic

În ceea ce privește etajul, panta acoperișului a fost o provocare care s-a regăsit în toate camerele. În dormitor ne-am folosit de aceasta și am prelungit modelul de pe dulapuri și de la pat, creând senzația de mărire a spațiului pe înălțime.

Golden Chic

Golden Chic

Golden Chic

Accentele aurii inserate în întreaga încăpere aduc un surplus de eleganță și rafinament, creând o continuitate între parter și etaj.

Golden Chic

Proiect realizat în colaborare cu: Motto Interior Design și Monica Frățilă | Arhitectura & Design Interior