Green Emerald

Acasa > Design Interior > Green EmeraldInfo


PROIECT: Apartament rezidențial cu 3 camere

LOCAȚIE: Vitan, București

SUPRAFAȚĂ AMENAJATĂ: 68.5 mp

STATUS: Va începe în decembrie 2020

STADIUL IN CARE A FOST PRELUAT: Apartament nou, fără finisaje

Plan


Green Emerald


Monica și Ștefan, un cuplu energic cu multă voie bună, sunt îndrăgostiți de lemn, el având ca pasiune prelucrarea acestui material. Astfel, în întreaga amenajare a apartamentului am urmărit inserarea lemnului.

Green Emerald

Livingul este "open space" și l-am impartit în 3 zone, după cum urmează.

Green Emerald

1. Bucătărie: În bucătărie se află un bar care beneficiază de lumină naturală și de o priveliște încântătoare asupra Deltei Văcărești. Nu are ca rol doar servirea unei gustări sau a unui pahar de vin, ci l-am gândit și ca un loc în care cei doi să poată lucra de acasă.

Green Emerald

Green Emerald

2. Dinig: Clienții și-au dorit și un spațiu în care să se adune cu prietenii la o cafea, iar zona de luat masa a fost cea mai potrivită pentru acest lucru. Astfel, am amenajat-o prin amplasarea unei banchete și a 2 fotolii confortabile.

Green Emerald

3. Living: Zona de relaxare cuprinde canapeaua și biblioteca, care incorporează elegant un șemineu pe bază de bioetanol.

Green Emerald

Dormitorul a fost o provocare prin forma lungă și îngustă, fragmentată de 3 geamuri fără parapet. Am încercat să eficientizăm cât mai mult spațiul prin cele două dulapuri, unul din ele fiind alcătuit în jurul geamului și încastrând caloriferul.

Green Emerald

Green Emerald

Green Emerald

Amenajarea băii a pornit de la clienți, care ne-au prezentat entuziasmați faianța cu iz oriental. Astfel, toată baia a căpătat o tentă ușor asiatică prin inserarea modelului auriu de pe perete, prin lumini și prin chiuveta din ceramică lucrată manual.

Green Emerald

Green Emerald

Green Emerald

Proiect realizat în colaborare cu: Motto Interior Design și Monica Frățilă | Arhitectura & Design Interior