Coloured Airbnb

Acasa > Design Interior > Coloured AirbnbInfo


PROIECT: Garsonieră Airbnb

LOCAȚIE: Universitate, București

SUPRAFAȚĂ AMENAJATĂ: 37.3 mp

STATUS: În execuție; șantierul a început în octombrie 2020

STADIUL IN CARE A FOST PRELUAT: Apartament nou, fără finisaje

Plan


Pinky Airbnb


Proprietarul și-a cumpărat două garsoniere identice în centrul Bucureștiului, în scopul de a le oferi turiștilor un spațiu plăcut și primitor. Și-a dorit ca o garsonieră să aibă culori calde, deschise, iar cealaltă să fie cu tematică industrială.

Pinky Airbnb

Amenajarea a avut ca idee majoră valorificarea zonei "open space". Clientul a vrut un spațiu continuu, aerisit, fără mobilă în exces, fiind destinat închirierii pe perioadă scurtă, nu locuirii propriu-zise.

Pinky Airbnb

Pinky Airbnb

Patul de hotel tradițional a fost înlocuit cu unul rabatabil de tip "Murphy", artificiu ce permite ca pe timp de zi să fie canapea, iar pe timp de noapte pat. În același timp, măsuțele de cafea sunt folosite seara sub formă de noptiere.

Pinky Airbnb

Balconul este o extensie a livingului și am propus aici două fotolii, pentru ca turiștii să se poată bucura de panorama centrului vechi.

Pinky Airbnb

Culorile pastelate din living sunt echilibrate de tonurile naturale din bucătărie. Aici se regăsește pasiunea clientului pentru plantele stabilizate, plante ce necesită întreținere minimă.

Pinky Airbnb

Pinky Airbnb

În hol am propus o zonă de birou și de aranjat. Aici se află și depozitarea, împărțită în două: o parte este a clientului pentru ustensile de curățenie, iar o parte este a viitorilor chiriași pentru haine și valize.

Pinky Airbnb

Pinky Airbnb

Pinky Airbnb

Pinky Airbnb

Proiect realizat în colaborare cu: Motto Interior Design și Monica Frățilă | Arhitectura & Design Interior